marți, 7 februarie 2017

Bizarerii

- Am discutat cu niste amici care au inles ca Dragnea le-a dat pensii/salarii mai mari. Fals, mustacila nu vine cu bani de acasa sa le dea pensii si salarii mai mari, banii sunt de la cei care produc.
- Probabil ca PSD-istii si-au facut calculele gresit cand s-au gandit ca daca au avut peste 3 milioane de votanti, pot sa aiba tot atati manifestanti, unii dintre ei au recunoscut ca ar vota oricand din nou pentru 100 de lei in plus da' nu ar iesi in  strada  pentru ce au votat. Ghinion.
- Inteleg ca-i putina agitatie pentru ca PSD vrea sa organizeze ceva miting/contramanifestatie. Foarte bine, ii dreptul lor, il respect, as vrea sa-i vad ca-si sustin convingerile macar sase zile in strada.
- Multinationalele sunt in stare sa scoata angajatii in strada si in localitatile in care n-au angajati.
- ,,Noi nu reprezentam poporul lui de 6,2 milioane de oameni ci poporul nostru de 3 milioane de oameni'' -  Catalin RADULESCU deputat PSD condamnat definitiv care candideaza cu deosebit succes la titlul de ,,Cel mai tampit dintre pamanteni''
- Stiati ca: exista partidul ,,Nu ne sabotati Romania'' ha' lu Nicusor Dan - singurul protestatar pro PSD din Ploiesti. Din aceeasi sursa vine si sloganul „Jos Iohannis pt. ca a vandut copiii!”
- Stiati ca domnul Calin Popescu Bizareanu ar vrea un romxit? Trebuie sa-mi fac pasaport?

3 comentarii: